Μήνυμα Διεύθυνσης


Αγαπητοί γονείς, φίλοι μαθητές,
Έχοντας την εμπειρία 40 χρόνων συνεχούς και μεθοδικής διδασκαλίας εξακολουθούμε να υπηρετούμε σεμνά και με αίσθημα ευθύνης το χώρο της φροντιστηριακής Παιδείας και να παίρνουμε χαρά και ικανοποίηση από τις επιτυχίες των μαθητών μας.
Στόχος μας είναι η απόκτηση και αφομοίωση γνώσεων από τις πρώτες κιόλας τάξεις του γυμνασίου, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε στoυς μαθητές μας μια επιτυχημένη πορεία χωρίς κενά και ελλείψεις, καθώς επίσης και η εφαρμογή προγραμμάτων που θα δώσουν τη δυνατότητα στους υποψήφιους να εισαχθούν στην Ανώτατη σχολή της αρεσκείας τους.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μηνύματα της εποχής και έχοντας ως κύριο μέλημα την προσφορά υπηρεσιών που δίνουν στο φροντιστηριακό μάθημα την ευελιξία, τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα που πρέπει να έχει, σας προσκαλούμε στα φροντιστήρια ΕΠΙΛΟΓΗ, σε χώρους μοντέρνους, λειτουργικούς που δημιουργήθηκαν με μεράκι και σεβασμό προς το μαθητή. Θα είναι χαρά και τιμή για όλους τους συνεργάτες του φροντιστηρίου να κουβεντιάσουμε από κοντά τα προγράμματα μας και τη λογική τους.
Με εκτίμηση,
Η διεύθυνση Σπουδών